Νικόλας Σταυρίδης
Create Your Own Future
51177
post-template-default,single,single-post,postid-51177,single-format-standard,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_470, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

NICOMED Κέντρο Αποκατάστασης- Aγία Φύλα

Το κέντρο Nicomed είναι ένα σύγχρονο κέντρο Φυσιοθεραπείας και Αποκατάστασης, το οποίο γεννήθηκε μέσα από το όραμα του ιδρυτή του Κ. Οωησίφορου Χατζηονησιφόρου, ειδικού κινησιολόγου στην αποκατάσταση. Μετά από χρόνια εξάσκησης και κλινικής έρευνας στον χώρο της αποκατάστασης Νευρολογικών και Ορθοπεδικών παθήσεων, αναγνώρισε την ανάγκη δημιουργίας ενός κέντρου ικανού να φιλοξενήσει και να φροντίσει άτομα, τα οποία χρήζουν εξειδικευμένων θεραπειών.

Στόχος του κέντρου είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αποκατάστασης, οδηγώντας στην καλύτερη υγεία και ποιότητα ζωής. Το NICOMED βρίσκεται σε μια ήσυχη και ασφαλή περιοχή στην Αγία Φύλα, με εύκολη πρόσβαση από όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Το NICOMED εξειδικεύεται στην φυσιοθεραπεία και την αποκατάσταση ασθενών οι οποίοι:

1. Έχουν υποβληθεί σε ορθοπεδική επέμβαση.

2. Έχουν υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο.

3. Έχουν μετατραυματικό σύνδρομο, μετά από κρανιοεγκεφαλική κάκωση, λόγω εγκεφαλικής ασθένειας ή επέμβασης ή κακώσεων της σπονδυλικής στήλης.

4. Υποφέρουν από νευρολογικές παθήσεις.

5. Είναι παιδιά με εγκεφαλική παράλυση.

Το NICOMED προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ενδονοσοκομειακούς και εξωτερικούς ασθενείς, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα θεραπειών και υπηρεσιών:

1. Πλήρης μετεγχειρητική αποκατάσταση.

2. Φυσιοθεραπεία (για την αντιμετώπιση μυοσκελετικών παθήσεων και αθλητικών τραυματισμών).

3. Κινησιολογία και ανάλυση βάδισης.

4. Λογοθεραπεία.

5. Ψυχοθεραπεία.

6. Ατομική Υδροθεραπεία.

7. Διατροφή/ Διαιτολογία.

8. Εργαστήριο Προσθετικής.

9. Ασφαλή Μεταφορά, με εξειδικευμένο αυτοκίνητο, για ασθενείς με αναπηρίες.