Νικόλας Σταυρίδης
Create Your Own Future
51215
post-template-default,single,single-post,postid-51215,single-format-standard,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_470, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

KINISIFORO HOSPITAL UNIT – ΑΓΙΑ ΦΥΛΑ

Πώς λειτουργεί το Kinisiforo;

Αρχικά, ο ασθενής φοράει ένα ειδικό εξάρτημα και ανασηκώνεται στο Kinisiforo με ένα ηλεκτρικό ανυψωτήρα που συγκρατείται από τη συσκευή. Τα άνω και κάτω άκρα τοποθετούνται σε ειδικές υποδοχές οι οποίες προσαρμόζονται ανάλογα με τα φυσικά χαρακτηριστικά κάθε ασθενούς. Η Νοσοκομειακή Μονάδα Κινισιφόρο λειτουργεί με συμμετρική ελλειπτική κίνηση ενώ ταυτόχρονα ασκεί το άνω και κάτω άκρο καθώς και τους μυς του κορμού. Η άσκηση είναι ενεργή και παθητική, η οποία μαζί με ένα μηχανισμό αντίβαρου ελέγχουν με ακρίβεια την ένταση της άσκησης σε κάθε κύκλο οδήγησης. Επίσης το Kinisiforo έχει μια οθόνη που παρουσιάζει εικονικό βίντεο και έχει ήχο που βοηθάει στην αυτοματοποίηση της εκμάθησης της κίνησης.

Ρυθμίσεις λειτουργίας Kinisiforo

Ρυθμιζόμενη ακριβής ρύθμιση βάρους στα πόδια μέσω συστήματος που ονομάζεται αντίβαρο.
Ρυθμιζόμενο ύψος και μήκος του βήματος καθώς και πλάτος ανεξάρτητα σε κάθε άκρο.
Ρυθμιζόμενη σε περίπτωση πτώσης ποδιού, Ανόμοιο μήκος, εσωτερική ή εξωτερική περιστροφή πόδι, παραμόρφωση γόνατος ή ισχίου.
Δυνατότητα να εργάζονται παθητικά και ενεργά ταυτόχρονα.
Ρυθμιζόμενη ταχύτητα.
Ικανότητα κίνησης προς τα εμπρός και προς τα πίσω
Ειδική ρύθμιση εάν η σπαστικότητα Kinisiforo εισέρχεται στην ελεύθερη τροχαλία κίνησης παρέχοντας έτσι το δυναμικό Workout Maximum ανενόχλητο.