Νικόλας Σταυρίδης
Create Your Own Future
51507
post-template-default,single,single-post,postid-51507,single-format-standard,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_470, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Μήνυμα σε όλους τους νέους επιχειρηματίες

Σας χαιρετώ,

Η δημιουργία της Mortal Security Services έχει ήδη κλείσει μία διάρκεια ζωής του ενάμισι χρόνου στην Κύπρο. Στόχος η διαφοροποίηση τροπολογίας σε συνδυασμό με ανάπτυξη του κλάδου ασφαλείας στην Κύπρο μας.

Η διαρκείς επικοινωνία και οι καινούργιες γνωριμίες κυρίως με νεαρά άτομα με έχουν εμπλουτίσει να στηρίζω την κάθε επιχειρηματική ιδέα ξεκινώντας διαφορετικά ανάλογα με την προσωπικότητα του κάθε ενός.

Πραγματικά βλέπω αρκετά άτομα με τρομερές δυνατότητες, για διάφορους λόγους όμως αντικρίζω ένα δισταγμό να προχωρήσουν ή ακόμα και να ξεκινήσουν να δημιουργούν.
Αντιλαμβάνομαι πως η οικονομία της Κύπρου μας βιώνει αρκετά σκαμπανεβάσματα που δυστυχώς αυξάνουν τον φόβο του νέου να επενδύσει.

Το μήνυμα μου είναι ξεκάθαρο, μην πτοήστε από κανένα και κυρίως μην επηρεάζεστε από το τι συμβαίνει γύρω σας. Βρείτε χρόνο με τον εαυτό σας και κάντε την δική σας αυτοκριτική.

Ο δρόμος επιτυχίας είναι μακρύς, σκοπός όλων μας είναι να απολαύσουμε το ταξίδι και να κρατήσουμε τα καλά. Χρησιμοποιήστε το φόβο και την απορία που ίσως να σας διακατέχει και προχωρήστε, το ταξίδι είναι ένα και μόνο ένα.

Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα εκτός από το να αγοράσουμε χρόνο. Εκμεταλλευτείτε την κάθε στιγμή και μην δώσετε στον εαυτό σας να περάσουν τα χρόνια και να μείνετε με το ερωτηματικό.

Η πραγματική λύτρωση είναι οι κόποι και οι θυσίες να καρποφορούν. Η αναγνώριση του κοινού θεωρείτε εισιτήριο διάρκειας.
Το Μάρκετινγκ δεν είναι η τέχνη της εξεύρεσης έξυπνων τρόπων για την επίδειξη αυτού που κάνατε. Είναι η τέχνη της δημιουργίας γνήσιας πελατειακής αξίας.

Κλείνοντας θα ήθελα να χρησιμοποιήσω τα λόγια του πασίγνωστου επιχειρηματία Warren Buffet που λέει

<< Χρειάζονται 20 χρόνια για να φτιάξεις μια φήμη και πέντε λεπτά για να την καταστρέψεις. Αν σκεφτείς με τον ίδιο τρόπο, θα κάνεις πραγματικά την διαφορά >>