Νικόλας Σταυρίδης
Create Your Own Future
51172
post-template-default,single,single-post,postid-51172,single-format-standard,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_470, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό

Ως ιδιόκτητης εταιρίας περιορισμένης ευθύνης, η θέση μου επιτρέπει τη συναναστροφή με αρκετό κόσμο, όπου ο καθένας φέρει τα δικά του βιώματα και εμπειρίες.

Το συναίσθημα που πηγάζει από την αλληλοκατανόηση είναι εξαιρετικό, ειδικά όταν αυτή εφαρμόζεται σε όλα τα επίπεδα επικοινωνίας.

Επενδύοντας λοιπόν στον άνθρωπο, και πιο ειδικά στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ασφάλειας, πιστεύω πως ένα πολύ σημαντικό βήμα είναι να επιτρέπεις στο προσωπικό της εταιρίας να είναι κομμάτι της, και όχι απλά μια «σάρκα» εξυπηρέτησης συμφερόντων.

Αυτός είναι καθαρά ο δικός μου επαγγελματικός προσανατολισμός, μετά από χρόνια εμπειρίας. Απογοήτευση και δυσκολίες πάντα και σίγουρα θα υπάρχουν, όμως και αυτές οδηγούν σε ένα δρόμο επαγγελματικής ωριμότητας.

Το ανθρώπινο δυναμικό μίας επιχείρησης είναι η βιτρίνα του και πρέπει να αμείβεται αναλόγως. Επίσης το εργασιακό περιβάλλον και οι σχέσεις μεταξύ των συναδέλφων, αναπτύσσουν όχι μόνο την επικοινωνία αλλά και την κουλτούρα μιας επιχείρησης.

Ζούμε σε ένα μικρό νησί και είναι πολύ σημαντικό μια επιχείρηση να επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της, με σκοπό τη συνεχή βελτίωση και προώθηση του