Νικόλας Σταυρίδης
Create Your Own Future
51162
post-template-default,single,single-post,postid-51162,single-format-standard,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_470, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

ΦΥΛΑΞΗ ΟΙΚΙΑΣ, ΓΕΙΤΟΝΙΩΝ & ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Στα πλαίσια της συνεχούς εγκληματικής δράσης που έχει σημειωθεί τον τελευταίο καιρό στο νησί μας, έχει ενταθεί η ανησυχία πολλών σχετικά με την ασφάλεια του χώρου τους και αναζητούν τρόπους πρόληψης / αποτροπής κλοπών, ληστειών, διαρρήξεων και κάθε τύπου εγκληματικών ενεργειών, ώστε να είναι ασφαλείς οι ίδιοι και οι οικογένειές τους…. Και δεν τους αδικεί κανείς!

Διαθέτοντας ειδική ομάδα και σύγχρονα εξοπλισμένα οχήματα (Patrol), η εταιρεία μας αναλαμβάνει αξιόπιστα, υπεύθυνα και αποτελεσματικά την φύλαξη του χώρου ή των χώρων σας ή μιας καθορισμένης περιοχής, όπως οικισμούς, γειτονιές, συγκροτήματα κατοικιών κ.α. Τα όρια των περιπολιών κάθε οχήματος, είναι αυστηρά μελετημένα, ώστε σε μικρό χρονικό διάστημα και τακτικά μέσα στο 24ωρο, να ελέγχονται τα πάντα με λεπτομέρεια! Φυσικά ενημερώνεστε άμεσα για οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση από το κέντρο της εταιρείας μας, που είναι σε άμεση επικοινωνία με τους φύλακες και τα οχήματα.