Νικόλας Σταυρίδης
Create Your Own Future
51448
page-template-default,page,page-id-51448,page-child,parent-pageid-51420,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_470, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΛΑΝΟΥ

a

Συμβουλευτική Επιχειρηματικού Σχεδίου εντός του Προϋπολογισμού σας

Δεν έχουμε προκαθορισμένες τιμές για την εργασία μας. Κάθε έργο είναι διαφορετικό.

 

Πρέπει να σας πάρουμε συνέντευξη για να καταλάβετε πόσο καλά έχετε αναπτύξει το όραμά σας και να δείτε ποια υπάρχοντα υλικά και έρευνα είναι διαθέσιμα. Πρέπει επίσης να συμφωνήσουμε ποιος θα είναι υπεύθυνος για το τι.

 

Ανάλογα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, θα αναπτύξουμε μια πρόταση κάπου σε αυτό το φάσμα:

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μεγιστοποιήσετε τη στρατηγική σας, έρευνα και ανάλυση της αγοράς και του ανταγωνισμού σας και συνάμα να δημιουργήσετε ένα σαφές και συναρπαστικό επιχειρηματικό σχέδιο για να εκφράσετε το όραμά σας.

 

Δεν χρησιμοποιούμε πρότυπα επιχειρηματικού σχεδίου cookie-cutter – αναπτύσσουμε τα σχέδιά σας από το μηδέν για να σας εξασφαλίσουμε να αναφέρετε τη μοναδική ιστορία σας με τον πιο συναρπαστικό τρόπο.

 

Επιχειρησιακός προγραμματισμός με καθοδήγηση
Αν είστε σε πιο περιορισμένο προϋπολογισμό και έχετε τον χρόνο να διεξάγετε την πλειοψηφία της έρευνας και της γραφής, μπορούμε:

Νοείτε πως κάθε μας μελέτη είναι διαφορετική. Πρόκειται για πολλή δουλειά και θα απαιτήσει δέσμευση πλήρους απασχόλησης για εβδομάδες ή μήνες.

 

Στοιχεία Επιχειρηματικού Σχεδίου

Σε αντίθεση με την ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση, δεν υπάρχει κανένας “σωστός” τρόπος για τη διαμόρφωση ενός επιχειρηματικού σχεδίου. στην πραγματικότητα, μπορούν να λάβουν πολλές διαφορετικές μορφές. Το σημαντικό είναι να καλύψουμε τις δώδεκα μεγάλες ερωτήσεις ως μέρος μιας συναρπαστικής ιστορίας.