Νικόλας Σταυρίδης
Create Your Own Future
51422
page-template-default,page,page-id-51422,page-child,parent-pageid-51420,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_470, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

a

Ένα καλά διατυπωμένο βιογραφικό έχει κρίσιμη σημασία για κάθε επιτυχημένη αναζήτηση εργασίας, καθώς ουσιαστικά δημιουργεί την πρώτη εντύπωση του αιτούντος στους μελλοντικούς εργοδότες του. Πέρα από μια αρχική αίτηση εργασίας, το επόμενο κρίσιμο βήμα του υποψηφίου είναι η συνέντευξη, όπου η προσωπικότητά, ο χαρακτήρας και η γνώση θα υποβληθούν σε έλεγχο. Επομένως, είναι επιτακτική ανάγκη να προετοιμαστεί σωστά και πλήρως για τα δύο.

 

Η εταιρία μας αποτελείτε από ενεργητικά άτομα και προσφέρει εργαστήρια συνεντεύξεων βιογραφικού και συνεντεύξεων για άτομα που θέλουν να είναι πλήρως προετοιμασμένα να αποκτήσουν αυτό το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

 

Εξασφαλίζουμε ότι το βιογραφικό σας είναι ένα δυναμικό, διαμορφωμένο κατάλληλα να απεικονίζει το προφίλ σας. Επίσης το βιογραφικό θα αντικατοπτρίζει πραγματικά τα προσόντα, τις δεξιότητες και την εμπειρία του ατόμου σας , μεγιστοποιώντας την ελκυστικότητα σε μελλοντικούς εργοδότες.

 

Επίσης διδάσκουμε στους υποψηφίους για μια σωστά δομημένη απόδοση κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, μέσω υλικού βιβλιογραφίας και πρακτικού ρόλου.