Νικόλας Σταυρίδης
Create Your Own Future
51407
post-template-default,single,single-post,postid-51407,single-format-standard,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_470, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Το νηπιαγωγείο που ήμουν έσφυζε από ζωή, τώρα επικρατεί σιωπή

Σχετικά διατηρημένο κτήριο, συγκεκριμένα ήταν το νηπιαγωγείο που πήγα στα παιδικά μου χρόνια. Κτισμένο στον Πυρήνα της Αγίας Φύλας, συνορεύεται με την Εκκλησία Αγίας Χρυσαιφυλιότησσας . Δυστυχώς για άγνωστους προς εμάς λόγους οι κτηριακές εγκαταστάσεις δεν αξιοποιούνται για την νηπιακή ακαδημαϊκή εκμάθηση, παρά μόνο τα Σαββατοκύριακα σαν για κατηχητικές συνάξεις. Καθώς το πρώην νηπιαγωγείο βρίσκεται σε αρκετά ευνοϊκό σημείο, μπορεί να εξυπηρετήσει αρκετές οικογένειές με το να τους προσφέρει εύκολη πρόσβαση αφού είναι πίσω από τον κυκλικό κόμβο Αγίας Φυλάξεως.
Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως και η Εκκλησία θα μπορούσε να στηρίξει την επαναλειτουργία του κτήριού σε Νηπιαγωγείο. Αν η συγκεκριμένη σκέψη δεν είναι επιθυμητή , τότε μπορεί να αξιοποιηθεί με διαφορετικούς επιχειρηματικούς τρόπους παραδείγματος χάριν , αθλοπαιδιές , χορός , ιδιωτικά φροντιστήρια και άλλα.
Τα απογεύματα ο χώρος της Εκκλησίας γεμίζει από παιδία που αξιοποιούν τον χρόνο τους με το παιχνίδι. Σοβαρός συντελεστής η προσέλκυση νεολαίας σε δραστηριότητες. Το συγκεκριμένο κτήριο, αν ανήκει σε ιδιοκτησία της εκκλησίας τότε είναι καλή χρονική περίοδός η Εκκλησία να σκεφτεί καλύτερα σε θέματα αξιοποίησης χώρου.
Τέλος, η καθαριότητα ιδικά στους χώρους πρέπει να είναι σχολαστική. Πίσω από το πρώην Νηπιαγωγείο υπάρχει ανοιχτό γήπεδο με χαλί το οποίο δεν διατηρείται σε καθαρά επίπεδα.

Με εκτίμιση,
Νικόλας Σταυρίδης
Σύμβουλος Ασφαλείας & Επιχειρηματικού Πλάνου Πλάνου
BSc,HR & MBA Holder
www.nickstavridis.com