Νικόλας Σταυρίδης
Create Your Own Future
51339
post-template-default,single,single-post,postid-51339,single-format-standard,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_470, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Πλήρης αμέλεια σε γήπεδο καλαθόσφαιράς στην Αγια Φύλα πού έχει διαμορφωθεί σε τάφρο

Το συγκεκριμένο πάρκο βρίσκεται στα βόρεια της Αγίας Φύλας σε μία σχετικά καινούργια περιοχή η οποία ολοένα αναπτύσσεται λόγω ανέγερσης νέων κατοικιών. Η πανοραμική θέα είναι μοναδική, παρόλα αυτά καταλήγουμε  σε δυσάρεστα γεγονότα τα οποία δεν δικαιολογούνται. Το γήπεδο καλαθόσφαιρας μοιάζει περισσότερο με τάφρο καθώς έχει επικαλυφθεί με χώμα. Η κατάντια του συγκεκριμένου γηπέδου βασίζεται σε πολυετή αμέλεια καθαριότητας και συντήρησης.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι δυσαρεστημένοι, έχοντας ένα μη αξιοποιήσιμο πάρκο δεν μπορούν να απολαύσουν το βραδινό περπάτημα τους. Επίσης η περιοχή κατοικείτε από νεαρά ζευγάρια, μιλώντας σε μερικούς από αυτούς διαπιστώνουμε την δυσαρέσκεια τους στο να μην μπορούν να πάρουν τα παιδία τους είτε για ψυχαγωγία είτε για άθληση.

Το πάρκο προορίζοντας να είναι η αιτία γνωριμίας των κατοίκων καθώς επίσης και των επισκεπτών. Δυστυχώς δεν καρποφόρησε, η δημαρχιακή αμέλεια στο μεγαλείο της.

Υπό κανονικές συνθήκες ένα σωστά δομημένο δημαρχείο, θα έπρεπε να όριζε στο δυναμικό του παρατηρητές των γειτονιών. Αρμοδιότητες τους θα ήταν η καταγραφή φυσικών φθορών, καθαριοτήτων , εισήγηση καινούργιων ιδεών και το κυριότερο επικοινωνία με τους κατοίκους.