Νικόλας Σταυρίδης
Create Your Own Future
51165
post-template-default,single,single-post,postid-51165,single-format-standard,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_470, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Περιπολίες & Φύλαξη κατοικιών κατά τη διάρκεια Γάμων/Δεξιώσεων

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα προσφέρουν πολλές ευκολίες, αλλά δυστυχώς προσφέρουν και ευκαιρίες σε επιτήδειους για να οργανώσουν μέχρι και προγράμματα ληστειών σε κατοικίες που πρόκειται να παραμείνουν αφύλακτες λόγω κάποιου γεγονότος, όπως π.χ. ένας γάμος, κάτι πολύ συνηθισμένο ειδικά τώρα που ο καιρός το ευνοεί! Και ένας γάμος σημαίνει ότι το σπίτι σας θα είναι γεμάτο με ακριβά δώρα ή και χρήματα ακόμα που προσφέρουν οι καλεσμένοι!

Η Mortal Security Services αναλαμβάνει την ασφάλεια της κατοικίας σας, μέχρι εσείς να επιστρέψετε από το Μυστήριο ή την διασκέδασή σας στην δεξίωση. Με διακριτά οχήματα και με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, είμαστε σε θέση να διασφαλίσουμε την απόλυτη ασφάλεια της οικίας σας και του χώρου της δεξίωσης πραγματοποιώντας ουσιαστικές και αποτελεσματικές περιπολίες στην γύρω περιοχή, ώστε να επέμβουμε άμεσα σε περίπτωση διαπίστωσης ύποπτων κινήσεων.

Κάποτε μπορεί να ακουγόταν περίεργο, μα στην εποχή που ζούμε, το να προσλάβετε εταιρεία Security για τέτοιου είδους εκδηλώσεις σήμερα αποτελεί μια υπεύθυνη κίνηση που αξίζει να σκεφτείτε σοβαρά!

70 070016