Νικόλας Σταυρίδης
Create Your Own Future
51379
post-template-default,single,single-post,postid-51379,single-format-standard,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_470, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Παράδειγμα προς μίμηση τα Προληπτικά μέτρα Δήμου Αγίου Αθανασίου

Η σωστή οργάνωση πάντοτε προετοιμάζει το έδαφος ανεξαρτήτου κατευθυντήριών γραμμών. Σαν σχηματισμός Αγίας Φύλας παραδειγματιζόμαστε από τα προληπτικά μέτρα αντιμετώπισης σε περίπτωση θεομηνιών, που έχει αναλάβει ο Δήμος Αγίου Αθανασίου. Ξεκινώντας με τον καθαρισμό φρεατίων/ σχαρών και οχετών όμβρων υδάτων, παρατηρούμε μία προμελέτη ανερχόμενων καιρικών συνθηκών που είναι βασισμένη στο να αποτρέψει τις πλημμύρες οι οποίες θα δυσκολέψουν την κινητικότητα της περιοχής και όχι μόνο.

Βάση της επίσημής ανακοίνωσης του μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ο κ.Μαρίνος Κυριάκου, ο δήμαρχος Αγίου Αθανασίου προτρέπει τους δημότες του να προβαίνουν σε τακτικό έλεγχο.

Η όλη εκστρατεία καθαρισμού υποδεικνύει ενδιαφέρον και εμπιστοσύνη για τους κατοίκους τη περιοχής, καθώς επίσης όπως και τηλέφωνο επικοινωνίας για άμεση λειτουργικότητα και εξυπηρέτηση.

Λαμβάνοντας υπόψη τα πιο πάνω καταλήγουμε και πάλι στο γεγονός πως η Αγία Φύλα τείνετέ να παραμελείτε για ακόμα μια φορά. Δεν βλέπουμε ενέργειες από το δημοτικό συμβούλιο της Λεμεσού, να υπενθυμίσω πώς αρμοδιότητα των καθηκόντων τους είναι να είναι κοντά στον κόσμο και να εκπροσωπούν μια ενωμένη φωνή. Απώτερος σκοπός να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Να υπενθυμίσουμε πως οι κάτοικοι της περιοχής μας έχουν ξεπεράσει τις 30000 χιλιάδες, είναι καιρός να παρθούν μέτρα επικοινωνίας σχετικά με τα προβλήματα πού αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι.