Νικόλας Σταυρίδης
Create Your Own Future
51518
post-template-default,single,single-post,postid-51518,single-format-standard,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_470, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Πέτρες καταπλάκωσαν οχήματα στην οδό Μελή Χαραλάμπους στην Αγία Φύλα

Γύρω στις 22:00 π.μ. στις 11/01/2019 η βουνοπλαγιά υπέκυψε από τις άσχημές καιρικές συνθήκες που οδήγησαν στην πτώση μεγάλου όγκου βράχων.

Αποτέλεσμα να υποστούν μεγάλες ζημίες οχήματα τα οποία ήταν σταθμευμένα στο συγκεκριμένο σημείο.

Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα, η οικογένεια η οποία διαμένει στο συγκεκριμένο σημείο επικοινώνησε μαζί μας για να εκφράσει τον πόνο της.

Συγκεκριμένα στις 29/10/2019 δημοσιεύσαμε το ίδιο ακριβώς σημείο συμβουλεύοντας το Δημαρχείο Λεμεσού ή τα Δημοσία έργα πως τα μέτρα κινδύνου είναι ψηλά και θα χρειαστεί τουλάχιστον να τοποθετηθεί δίκτυο ασφαλείας.

Δεν εισακούστηκαν οι εισηγήσεις μας και ορίστε τα αποτελέσματα, η συμβουλή μας είναι να κινηθούν νομικά απαιτώντας άμεση αποζημίωση των οχημάτων τους. Εδώ διασταυρώνονται τα εξής προς τους αρμοδίους.

1) Πλήρης απάθεια για την ασφάλεια του πολίτη.

2) Η οργανωτική δομή του Δήμου Λεμεσού παρουσιάζει ελλείψεις στο θέμα κατανόησης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή μας

Θα στηρίξουμε κάθε ανάγκη του πολίτη, ο Δήμος Λεμεσού πρέπει να ενεργήσει σύντομα με την εφαρμογή μίας αναδιάρθρωσης διαχείρισης τέτοιων θεμάτων.

Πραγματικά είναι λυπηρό να μην υπάρχει σε πρώτο βαθμό επικοινωνία με τους αρμοδίους και στην συνέχεια να επικρατεί μία πλήρης απάθεια.