Νικόλας Σταυρίδης
Create Your Own Future
51475
post-template-default,single,single-post,postid-51475,single-format-standard,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_470, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Οκταετή αμέλεια συντήρησης κάγκελων στην Αγία Φύλα

Η συντήρηση προστατευτικών κάγκελων απεικονίζει ένα ακόμη παραμερισμό, οι συγκεκριμένες εικόνες διατυπώνουν το γεγονός πως από την ημέρα εγκατάστασης τους μέχρι σήμερα δεν έχουν καν μπογιατιστεί. Πέραν της εικόνας αυτής, είμαστε σε θέση να εισηγηθούμε μία απλή τροπολογία που θα βοηθήσει σε ενίσχυση ταμείου.

Βεβαίως αυτό δεν τιμά την δημαρχιακή στρατηγική της Λεμεσού στην οποία η Αγία Φύλα υπάγεται. Ακούμε συχνά την διατύπωση πως δεν υπάρχει προϋπολογισμός διαθέσιμος, η ουσία όμως είναι μία. Ένας καλά θεμελιωμένος προϋπολογισμός χρειάζεται έρευνα ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περιοχής.
Εννοείται πως πάντα τέτοιου είδους προϋπολογισμοί πρέπει να συμπεριλαμβάνουν και τα αναπάντεχα περιστατικά. Τα κονδύλια που διατίθενται για σκοπούς συντήρησης διαμελίζονται συνηθώς βάση ρίσκου και εξυπηρέτησης.
Τα συγκεκριμένα κάγκελα προστατεύουν την βουνοπλαγιά από τυχόν δυστυχήματα με πεζούς ή με αυτοκίνητα. Επίσης φαίνονται από τον δρόμο Αγίας Φύλάξεως και Παλώδιας.

Καθώς πολλά διερχόμενα οχήματα ακολουθούν την συγκεκριμένη πορεία, ο Δήμος κάλλιστα θα μπορούσε να συντηρήσει τα κάγκελα ακολουθώντας ένα είδος πληρωμένης διαφήμισης με φωτιζόμενο πανό ή πινακίδα.
Ακολουθώντας την συγκεκριμένη τακτική, θα υπάρξει ενδιαφέρον από πολλές επιχειρήσεις, εφόσον οι κοστολογήσεις να είναι βιώσιμες.
Υπάρχει όλη η καλή διάθεση σε σημείο που η ομάδα μας σκέπτεται συνέχεια τρόπους για να διεκδικήσει τις αμέλειες του Δήμου.

Τέλος θα θέλαμε να πληροφορούμε την φωνή της Αγίας Φύλας πώς οι ενέργειες διαφάνειας και διατύπωσής που χρησιμοποιούμε πήραν μπρος. Φαίνεται πως επιβλέπει διαρκώς η ομάδα του Δήμου Λεμεσού τις αναρτήσεις μας περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να δείξουν το ενδιαφέρον που έχουν για την περιοχή μας.
Εννοείται πως το ενδιαφέρον του κόσμο αυξάνεται συνεχώς, η δημιουργία ενός συγκροτημένου σχηματισμού θα μας οδηγήσει σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.