Νικόλας Σταυρίδης
Create Your Own Future
51480
post-template-default,single,single-post,postid-51480,single-format-standard,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_470, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Μια εξέλιξη παγκόσμιας κλάσης

Το Del Mar είναι ένα πλήρως αδειοδοτημένο, πρωτοποριακό και πολυτελές έργο, το οποίο αποτελεί αναπτυξιακό ορόσημο υψηλών προδιαγραφών όχι μόνο για την Κύπρο αλλά και παγκοσμίως.

Οι εργασίες κατασκευής συνεχίζονται σε πλήρη εξέλιξη, ακολουθώντας το πρόγραμμα προσεκτικά και αδιάλειπτα καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η συνολική επένδυση του έργου προκύπτει από το εισόδημα που έχει ήδη εισπραχθεί από τις τρέχουσες πωλήσεις, γεγονός που εξασφαλίζει την ολοκλήρωσή του. Με βάση το σχέδιο κατασκευής, το χρονικό πλαίσιο παράδοσης καθίσταται ένα πλεονέκτημα ελκυστικότητας για τους αγοραστές και ένα ρεκόρ για την κυπριακή αγορά.

Επί του παρόντος, εκατοντάδες άτομα εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο στο εργοτάξιο του έργου. έναν αριθμό που συνεχώς αυξάνεται. Εκτιμάται ότι ο αριθμός του προσωπικού, των προμηθευτών και των συνεργατών για το έργο θα ξεπεράσει τα 1000 άτομα. Αυτό είναι ένα θετικό γεγονός για την τοπική οικονομία της Λεμεσού και της Κύπρου, εκτεταμένα.

Όσον αφορά την πρόοδο των πωλήσεων, η κα Ελευθερία Βοσκαρίδου, Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Λεμεσού Del Mar, δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Φάση Ι εξαντλήθηκε – όλα τα διαμερίσματα των Πύργων A & B έχουν ήδη πωληθεί. Η επιτυχία συνεχίζεται με τις πωλήσεις των διαμερισμάτων του πύργου “Συλλογή Υπογραφών”, οι οποίες έχουν ήδη ξεπεράσει τις προσδοκίες μας. Το έργο επιλέχθηκε από αγοραστές πού έχουν 15 διαφορετικές εθνικότητες ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Κύπρου. ”

Το πολυβραβευμένο Del Mar είναι μια παγκόσμιας κλάσης ανάπτυξη, στην εξαιρετικά επιθυμητή παραθαλάσσια Λεμεσό, με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα από όλα τα διαμερίσματα. Αυτή η ανάπτυξη ορόσημο αποτελείται από πολυτελείς κατοικίες, εγκαταστάσεις και υπηρεσίες πέντε αστέρων, καθώς και καταστήματα και εστιατόρια υψηλών προδιαγραφών.