Νικόλας Σταυρίδης
Create Your Own Future
51503
post-template-default,single,single-post,postid-51503,single-format-standard,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_470, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Η Mortal Security διεκδικεί αλλαγές στον κλάδο ασφαλείας

Χαίρομαι ιδιαίτερα που οι προσπάθειες μας καρποφορούν, ο κλάδος της ασφάλειας στην Κύπρο πληροί τα περιθώρια εξέλιξης. Θα ήθελα να περάσω ένα μικρό μήνυμα προς όλες τις εταιρίες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας. Καταρχάς όλοι οι ιδιοκτήτες ή υπεύθυνοι προσωπικού πρέπει να αντιληφθούν πως το κομμάτι της ασφάλειας θεωρείτε λειτούργημα και όχι μια δουλεία ρουτίνας.

Το προσωπικό είναι η βιτρίνα της εταιρίας, η επαγγελματική κατάρτιση συνοδεύεται κατά πόσο υπεύθυνα αυτά τα άτομα είναι σε θέση να εκπαιδεύσουν το προσωπικό με αποτέλεσμα να το εμπλουτίσουν με τις γνώσεις τους.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρούνται άτομα προς εκμετάλλευση, όλες οι εταιρίες πρέπει να τηρούν την διαδικασία νομοθεσίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Παγκύπριος Σύνδεσμος Φυλάκων-Ιδιωτών Φυλάκων Ασφάλειας που αναγώρισε τις προσπάθειες που καταβάλει η Mortal Security Services για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της Κύπρου μας.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Πάφου Phedon Phedonos και την ακτιβίστρια Θέα Νικολαιδου που αγκάλιασαν τους στόχους μας στηρίζοντας την αναβάθμιση του κλάδου.Εύχομαι το 2019 να είναι το έτος αλλαγής, στο χέρι όλων μας είναι.