Νικόλας Σταυρίδης
Create Your Own Future
51415
post-template-default,single,single-post,postid-51415,single-format-standard,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_470, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΦΥΛΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ

Απίστευτη πανοραμική θέα της περιοχής μας, ο συνδυασμός τριών βουνοπλαγιών χαρίζει μοναδικές στιγμές θαυμασμού. Η Αγία Φύλα παρουσιάζει αρκετά θέματα από πλευράς διακίνησης, συντήρησης αλλά και έλλειψή ενδιαφέροντος από τα αρμόδια άτομα.

Η πραγματικότητα είναι πως εσκεμμένα η περιοχή μας παραμένει μη αυτοδιοικούμενη, ο λόγος είναι πολύ απλός. Ο Δήμος Λεμεσού θα αποδυναμωθεί σε τρομερό βαθμό, δυστυχώς ο προϋπολογισμός κονδυλίων προσφέρεται για να εξυπηρετήσει αλλού είδους συμφέροντα. Η περιοχή μας παραμένει ατημέλητη εδώ και πολύ καιρό, με τέτοιου είδους ανταπόκριση υπάρχει μια ένδειξή πως οι Αιφυλιώτες δεν έχουν Φωνή.

Ε, λοιπόν όχι…. δεν θα μείνει για πολύ έτσι..

Η πληθυσμός μας έχει αυξηθεί κατά πολύ, ειδικά τα πιο νεαρά άτομα διακρίνουν το τί βιώνει πραγματικά η περιοχή και αντιδρούν.

Μιλώντας με αρκετές οικογένειες και κατοίκους της περιοχής, συλλέξαμε σημαντικές πληροφορίες οι οποίες αν αξιοποιηθούν θα υπάρξει τρομερή βελτίωση, ιδικά στην καθημερινή ρουτίνα των κατοίκων.

Το χαρμόσυνο είναι πως η φωνή μας συσπειρώνεται όλο και σε πιο μεγάλη εμβέλεια. Η προετοιμασία και οι έρευνές οι οποίες γίνονται και δημοσιεύονται καρποφορούν. Η επικοινωνία που έχουμε με τον κόσμο ολοένα και γίνεται πιο ζεστή. Τα προβλήματα και οι εισηγήσεις σας είναι βοήθεια για την Αγία Φύλα να διεκδικήσει εκπροσώπηση.

Με την πάροδο του χρόνου θα φροντίσουμε να ενημερώνονται όλο και σε πιο μεγάλο βαθμό οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και τα αρμόδια στελέχη του Δήμου Λεμεσού του οποίου υπαγόμαστε.

Η παραμέληση μας είναι βασικός πυλώνας για την ανάπτυξή παραθαλάσσιων κτιρίων αλλά και διαφόρων έργον που γίνονται στην Λεμεσό. Είναι καιρός να σταματήσει αυτή η προπαγάνδα και να εφαρμοστεί ένα σχέδιο ενημερωτικής διαδικασίας κονδυλίων.

Με εκτίμιση,
Νικόλας Σταυρίδης
Σύμβουλος Ασφαλείας & Επιχειρηματικού Πλάνου
BSc,HR & MBA Holder
www.nickstavridis.com