Νικόλας Σταυρίδης
Create Your Own Future
51514
post-template-default,single,single-post,postid-51514,single-format-standard,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_470, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Η Αγία Φύλα επιμένει με στοιχεία διεκδικώντας κιγκλίδωμα

Στις 27/12/2018 δημοσιεύσαμε το άρθρο σχετικά με το πόσο επικίνδυνος είναι συγκεκριμένος δρόμος στην περιοχή μας. Δεν είναι μόνο μονής κατευθύνσεως, δυστυχώς υπάρχει απότομη στροφή με ρίσκο εκτροχιασμού λόγω έλλειψης κιγκλιδώματος.

Η επικοινωνία με τους κατοίκους της Αγίας Φύλας είναι απερίγραπτη, ο αγώνας μας μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Μας αρέσει που μοιραζόμαστε τα θέματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας, οι εισηγήσεις μας βασίζονται σε έρευνες και στοιχεία. Το φωτογραφικό υλικό που μαζέψαμε απεικονίζει τις συνέπειες έλλειψης κιγκλιδώματος.

Συγκεκριμένα στο όχημα επέβαιναν δύο νεαρά άτομα που ευτυχώς χαίρουν άκρας υγείας. Θα επαναλάβουμε το γεγονός πως λόγω της πανοραμικής θέας που προσφέρει η συγκεκριμένη βουνοπλαγιά ελκύει νέες υποδομές συνοδευόμενες με την δημιουργία νεών γειτονιών. Η προσέλκυση περισσότερων οχημάτων πρόκειται να αυξηθεί καθώς η περιοχή μεγαλώνει πληθυσμιακά.

Το αποτέλεσμα είναι πώς πρέπει όλοι να ακολουθούν τον συγκεκριμένο δρόμο για να πάνε σπίτι αλλά και για να φύγουν. Αυτή την φορά σταθήκαμε τυχεροί που δεν θρηνήσαμε, επιμένουμε να επισκεφθεί την περιοχή ένας τουλάχιστον επιθεωρητής αναγνωρισμένος και να κάνει μία εκτίμηση κινδύνου.

Επίσης καλό θα ήταν να είναι παρόντες και κάποιοί αρμόδιοι του Δήμου Λεμεσού πού υποτίθεται είναι δίπλα από τον κόσμο.

Είναι άδικο να βλέπουμε εκπρόσωπους του Δήμου Λεμεσού να επιρρίπτουν ευθύνες σε αλλά τμήματα από την στιγμή που υπάρχουν τρόποι επιλύσεις πολλών θεμάτων.

Σαν Αγία Φύλα ζητούμε ενδιαφέρον και ενεργητικότητα από τα αρμόδια άτομα. Οι ομάδα μας αποτελείτε από νεαρούς επαγγελματίες που είναι γεννημένοι στην Αγία Φύλα και εκτελούν κοινωνικό έργο.

Με εκτίμηση,

Με εκτίμηση,
Σταυρίδης Νικόλας
Συμβουλός Ασφαλείας & Επιχειρηματικού Πλάνου