Νικόλας Σταυρίδης
Create Your Own Future
50901
page-template-default,page,page-id-50901,eltd-core-1.0.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_470, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

a

Σαν νέος επιχειρηματίας συναναστρέφομαι με αρκετό κόσμο, του οποίου ένα μεγάλο ποσοστό αντιμετωπίζει “καταπίεση” στον εργασιακό τομέα.

Τι εννοούμε? Το ταρακούνημα του 2013, που δέχτηκε η Κύπρος μας, φαίνεται να επηρέασε αρνητικά την νεολαία, καθώς μεταφράστηκε σε μια δυσπιστία σε θέματα επιχειρηματικότητας.

Πολλοί νέοι δεν είναι ευχαριστημένοι με την εργασιακή τους ζωή. Η απάντηση στην ερώτηση γιατί δεν ψάχνεις κάτι άλλο που να σε γεμίζει πιο πολύ;’’ είναι σχεδόν η ίδια.

Και τι να κάνω, που να βρω αλλού δουλειά, πρέπει να είμαι πολύ ευχαριστημένος που έχω δουλειά, θα επιβιώσω..

Δυστυχώς αυτή η αντιμετώπιση έχει υιοθετηθεί λόγο των καταστάσεων. Η ουσία όμως είναι πως αρκετός κόσμος έχει καλές ιδέες και θέληση για δημιουργία αλλά δυστυχώς δεν τολμά. Φοβάται.

Το νησί μας έχει αξιόλογους επαγγελματίες, έτοιμους να ρισκάρουν, τα χρόνια περνούν και η ζωή μας παρουσιάζει τάσεις ρουτίνας μετά από κάποια στάδια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ