Νικόλας Σταυρίδης
Create Your Own Future
51304
post-template-default,single,single-post,postid-51304,single-format-standard,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_470, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ελεύθερη Διακίνηση & Παραβιάσεις στο Λύκειο Αγίας Φύλας

Πρόκειται για ένα θέμα που αφορά όχι μόνο τους κατοίκους της περιοχής μας, αλλά είναι πραγματικά ένας τεράστιος προβληματισμός για το μέλλον των παιδιών μας. Πιο συγκεκριμένα, η περιοχή που βρίσκεται το Λύκειο μας προσφέρει μία μαγευτική θέα ολόκληρης της Λεμεσού. Η τοποθεσία και το γεγονός πώς είναι σχετικά απομακρυσμένο και αφύλακτο το κτήριο, προσελκύει επιτηδείους οι οποίοι προσπαθούν είτε να κάνουν χρήση  ναρκωτικών ουσιών ή ακόμα χειρότερα να διακινήσουν αυτές τις ουσίες σέ νέους.

Τίς πρωινές ώρες  συνήθως από τις 01:00πμ– 04:00πμ η περιοχή διαμορφώνεται σε κέντρο Διερχομένων. Οι χώροι στάθμευσης γεμίζουν από οχήματα δημιουργώντας οχλαγωγία και αναστάτωση.

Οι εγκαταστάσεις του Λυκείου  βρομίζουν από  τα χρησιμοποιημένα τενεκεδάκια αναψυκτικών, αλκοολούχων μπουκαλιών, φαγώσιμα και τσιγάρα. Επίσης τείνετέ η εισδοχή οποιουδήποτε επιθυμεί να εισέλθει εντός του Λυκείου να είναι πιο εύκολη από ποτέ. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε άπαντες την επικινδυνότητα σε αυτό το θέμα. Αφορά παιδία τα οποία δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν τις συνέπιες αυτών των ουσιών , πού μπορούν να σε οδηγήσουν, τί παρενέργειες προκαλούν και το κυριότερο η διακίνηση δραστηριοποιείται με χαλαρούς ρυθμούς λόγω έλλειψής ελέγχου.

Είναι καιρός να παρθούν μέτρα για πρόληψη της δραστηριότητας αυτής , η Περιοχή μας παρουσιάζει ελλείψεις  ασφάλειας.