Νικόλας Σταυρίδης
Create Your Own Future
51361
post-template-default,single,single-post,postid-51361,single-format-standard,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_470, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Εισήγηση ασφαλτοδρόμισης σε τεμάχιο κλειδί στην Αγία Φύλα

Οι έρευνες μας καταλήγουν σε ακόμα μία καρποφόρα λύση στο θέμα που αντιμετωπίζει η περιοχή της Αγίας Φύλας. Όπως έχουμε προαναφέρει στις προηγούμενες μελέτες μας η διεκδίκηση ασφαλτοδρόμισης στο συγκεκριμένο πέρασμα θα ευκολύνει πάνω από τρείς χιλιάδες οχήματα τα οποία κατοικούν περιφερειακά του περάσματος.

Ο δρόμος χρησιμοποιείτε από μερικά οχήματα τα οποία ανήκουν κυρίως σε κατοίκους της περιοχής. Είναι σημαντικό να αναφερθεί πώς η άσφαλτος σταματά ακριβώς εκεί που έπρεπε να συνεχίζεται η διαδρομή. Δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα καθώς με αφορμή τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται σε πολύ κοντινό σημείο με το δρόμο, είναι και η δικαιολογία η οποία εκλαμβάνουμε από τους αρμόδιους όταν το θέμα έρθει στο προσκήνιο.

Ένα ποσοστό των κατοίκων εκφράζει την δυσαρέσκεια του καθώς περιφερειακά του δρόμου διερχόμενοι πολίτες πετούν τα άχρηστα τους δημιουργώντας μία άσχημή εικόνα στην περιοχή. Οι ενέργειες του δήμου, η τοποθέτηση ταμπέλας με προειδοποίηση πως οι παραβάτες θα διώκονται ποινικά. Εφόσον ο δρόμος προσφέρεται για εξυπηρέτηση μιας μεγάλης έκτασης της ενορίας, καλό θα ήταν η απόλυτη προσήλωση δημιουργίας περισσότερης κίνησης.

Αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας, η λύτρωση των πολιτών και συνάμα το θέμα σκυβάλων θα λυθεί από μόνο του λόγου αύξησης διερχόμενων οχημάτων.