Νικόλας Σταυρίδης
Create Your Own Future
51372
post-template-default,single,single-post,postid-51372,single-format-standard,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_470, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Δυσαρεστημένοι κάτοικοι Αγίας Φύλας

Η συνεχής επικοινωνία με τους κατοίκους της περιοχής μας αυξάνεται. Γεγονός που δίνει βήμα να παραμείνουμε δυνατοί στην προσπάθεια αυτή. Δεν είναι τυχαίο που συνεχώς τα παράπονα μεγαλώνουν, δυστυχώς δεν υπάρχει τακτική επίβλεψη που να ασχολείται με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι μας.

Είναι αδικαιολόγητο να αποστέλλονται επιστολές επείγουσας ανάγκης και να κυριαρχεί η απόλυτη αδιαφορία. Λοιπόν, είναι καιρός να ταρακουνηθούν οι αρμόδιοι που εκπροσωπούν το δημαρχείο Λεμεσού και να έρθουν κοντά στις ανάγκες του κόσμου.

Υπενθυμίζουμε πως για μία σωστά δομημένη λειτουργεία, απαιτούνται άτομα ενεργητικά, έτοιμα να αναλάβουν τα καθήκοντα των ρόλων τους. Οι εικόνες έχουν σταλθεί από μία νεαρή οικογένεια γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες. Είναι λυπηρό να εκφράζουν το παράπονο τους και δυστυχώς να μην υπάρχει μια ανταπόκριση. Η φυσική φθορά των πεζοδρομίων σε τέτοιο επίπεδο δεν επιτρέπεται, όπως επίσης και τα σκουπίδια από επιτηδείους κατά τις πρωινές ώρες.

Η υπηρεσία καθαριότητας παραβλέπει το συγκεκριμένο σημείο με αποτέλεσμα τα σκουπίδια να στοιβάζονται σχηματίζοντας μία αρνητική εικόνα για την γειτονία. Επίσης τα παιδία των οικογενειών δεν μπορούν να βγουν έξω για παιχνίδι καθώς ο δρόμος έχει μπουχτίσει από σκουπίδια, στην περιοχή επικρατεί μια κακοσμία και επίσης τα πεζοδρόμια είναι σε άθλια κατάσταση. Η γειτονία προσφέρεται σαν «Κρυψώνα» , λόγω του ότι είναι διαμορφωμένη στο τέλος της πλαγίας.

Διερχόμενα οχήματα σταθμεύουν τις πρωινές ώρες δημιουργώντας οχλαγωγία και το χειρότερο προκαλούν φόβο στους κατοίκους. Δεν υπάρχουν τακτικές περιπολίες στο γκρίζο σημείο παρόλο που η αστυνομία είναι ενήμερη για το τί μέλη γένεστε.

Τέλος, για διευκόλυνση του δημαρχείου η επιστολή έχει σταλεί στις 15/07/2018 χωρίς καμία απάντηση. Παρακαλώ όπως οι αρμόδιοι να κοιτάξουν στα αρχεία τους ή στο ιστορικό και να προχωρήσουν σε άμεση διευθέτηση.

Με εκτίμιση,

Σταυρίδης Νικόλας
BSc,HR & MBA Holder
Σύμβουλος Επιχειρηματικού Πλάνου