Νικόλας Σταυρίδης
Create Your Own Future
7
page-template-default,page,page-id-7,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_470, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Λίγα λόγια για εμένα

a

Ξεκίνησα τις σπουδές μου στην Αγγλία, παίρνοντας πτυχίο στο Business Management και μεταπτυχιακό τίτλο MBA από το πανεπιστήμιο Leeds Beckett University. Στη συνέχεια εργάστηκα στη χώρα, δουλεύοντας σε διάφορες θέσεις στον κλάδο της προσωπικής ασφάλειας, αποκτώντας έτσι πολύτιμη εμπειρία και προϋπηρεσία στο χώρο. Ένας βασικός τομέας, στον οποίο είχα διευθυντική θέση, ήταν η διαχείριση φοιτητικών εστιών.

Μόρφωση

 

Η ακαδημαϊκή μου μόρφωση σε συνδυασμό με την επαγγελματική μου εμπειρία και τις δεξιότητες, αποτέλεσαν τα θεμέλια για τη δημιουργία της εταιρίας. Η Mortal Security ιδρύθηκε από το όραμα μου για άρτια ικανοποίηση των πελατών, μέσω της παροχής ασφάλειας σε όλα τα επίπεδα. Η εταιρία λειτουργεί ως πρότυπο επαγγελματισμού, καθώς η σφαιρική μου γνώση για τον κλάδο εφαρμόστηκε πλήρως στην επιχειρηματική δράση.
Η Mortal Security είναι πια ηγέτης στην Ενοικίαση Σοφέρ, Οδηγών Ασφαλείας, Ερευνών, Συμβούλων Έργου, Μετακίνησης ΑΜΕΑ, Στατικής Φύλαξη, Περιπολίας και Φρούρησης, κάνοντας την μια από τις πιο ασφαλείς επιλογές στην Κύπρο.

ΜΟΤΟ

 

Το μότο μου είναι ότι κάθε πελάτης είναι σημαντικός και αξίζει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και παροχή υπηρεσιών. Είτε πρόκειται για επαγγελματίες οδηγούς ασφαλείας, είτε για σοφέρ, όλοι απολαμβάνουν την ίδια ποιότητα υπηρεσιών. Δεσμεύομαι προσωπικά για αυτό, δουλεύοντας με την ομάδα μου πάντα με πλήρη αφοσίωση και διακριτικότητα.