Νικόλας Σταυρίδης
Create Your Own Future
51390
post-template-default,single,single-post,postid-51390,single-format-standard,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_470, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ατέλειωτο έργο για μία περίοδο πέραν των δέκα ετών

Ο πυρήνας της ενορίας Αγίας Φύλας είναι μαγικός, καθώς τα στενά δρομάκια, το πέρασμα του ποταμού , το γεφύρι και τα παλαιά σπιτάκια σχηματίζουν ένα ζεστό περιβάλλον. Εν καιρό ευημερίας η ενορία αποκτούσε ενδιαφέρον και ανάπτυξης νέων κατοικιών και πολεοδομίας. Το φωτογραφικό μας υλικό απεικονίζει ένα έργο που προορίζονταν να τελείωνε τουλάχιστον δέκα χρόνια πριν, καθώς μεγαλώνοντας στην περιοχή σαν παιδία είχαμε την περιέργεια να δούμε το έργο κατοικήσιμο.

Δεν υπάρχουν έγκυρα στοιχεία που να αιτιολογούν την παγοποίηση του κτηρίου, σκοπός του άρθρου είναι να αυξήσει των αριθμό προβολών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αξίζει να σημειωθεί πως η προσπάθεια μας στην Αγία Φύλα είναι να τεθούν σημαντικά ζητήματα με σκοπό επίλυσης στους αρμοδίους. Η συνέχιση του έργου θα προσελκύσει κόσμο έτοιμο να μπει κάτω από μία νέα στέγη. Τέλος η εικόνα της ενορίας θα αναβαθμιστεί, καθώς τις πρωινές ώρες ιδικά τα διερχόμενα οχήματα περνούν από το συγκεκριμένο σημείο με γοργούς ρυθμούς λόγω κυκλοφοριακής κίνησης.