Νικόλας Σταυρίδης
Create Your Own Future
325
post-template-default,single,single-post,postid-325,single-format-standard,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_470, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ασφαλής Μεταφορά Παιδιών

Γονείς #Remember… Εάν δεν έχετε τον χρόνο να μεταφέρετε οι ίδιοι τα παιδιά σας στο σχολείο τους ή στις διάφορες εξωσχολικές τους δραστηριότητες, ώστε να εξασφαλίσετε ότι θα φτάσουν και θα επιστρέψουν με ασφάλεια, στη Mortal Security Services διαθέτουμε υπηρεσίες ασφαλούς μεταφοράς και για εσάς!

Διαθέτουμε δικά μας οχήματα και έμπειρούς οδηγούς, που θα παραλάβουν τα παιδιά σας από το σπίτι και με απαράμιλλη προσοχή και συνέπεια θα τα μεταφέρουν στις ώρες που πρέπει, όχι μόνο προς το σχολείο τους, αλλά και σε φροντιστήρια, αθλητικές δραστηριότητες, τυχόν πάρτι και γενικότερα σε κάθε δραστηριότητα με την οποία ασχολούνται! Φυσικά στην διάρκεια της μεταφοράς τους θα υπάρχει άμεση επικοινωνία μαζί σας, ώστε να ενημερώνεστε ανά πάσα στιγμή για τα παιδιά σας! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας: 70070016!