Νικόλας Σταυρίδης
Create Your Own Future
51259
post-template-default,single,single-post,postid-51259,single-format-standard,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_470, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Αγία Φύλα–Ανεκμετάλευτος αέρας για επένδυση

Η περιοχή της Αγίας Φύλας πλέον δείχνει θετικά στοιχεία για την συνεχή ανάπτυξη της. Πέραν της αφόρητης δυσκολίας σε θέματα κυκλοφοριακής κίνησης, η περιοχή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ελκυστική γιατι δεν χρειάζεται οι κάτοικοι της κυρίως να κατευθυνθούν στο κέντρο της πόλης για τις καθημερινές τους ανάγκες.

Έχοντας λοιπόν Δημοτικά, Νηπιαγωγεία ,Γυμνάσια και Λύκειο όλα θεμελιωμένα περιφερειακά της περιοχής οι οικογένειες διευκολυνονται αφάνταστα. Επίσης ο κεντρικός δρόμος της πρώτης Απριλίου παρέχει βενζινάδικο, περίπτερα, ιδιωτικά φροντιστήρια, τυπογραφεία, καφετερία και άλλα χρήσιμα κέντρα εξυπηρέτησης. Με μια περίοδο πέραν των τεσσάρων ετών ενα κεντρικό σημείο στον δρόμο παραμένει ανεκμετάλλευτο και αυτό ήταν κάποτε η Τράπεζα Κύρπου η οποία μεταφέρθικε κάτω απο τον κυκλικό κόμβο της περιοχής.

Το μήνυμα του άρθρου έχει ως απότερο σκοπό την ανάπτυξη του κεντρικού δρόμου της Αγίας Φύλας καθώς επίσης και την αύξηση σε θέματα επιχειρηματικής κινητικότητας.