Νικόλας Σταυρίδης
Create Your Own Future
51483
post-template-default,single,single-post,postid-51483,single-format-standard,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_470, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Άνοιγμα περάσματος στην Αγία Φύλα – Η φωνή μας δυναμώνει

Το ενδιαφέρον που δείχνουμε και η αγάπη που έχουμε για την περιοχή που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε αρχίζει να καρποφορεί.

Η εμπιστοσύνη που δείχνετε στις μελέτες της ομάδας μας συντελούν σε ένα επηρεασμό που είναι αναπόφευκτος στα αρμόδια άτομα.

Συγκεκριμένα στις 09/11/2018 δημοσιεύσαμε την έρευνα μας συνοδευόμενη με επιχειρήματα σχετικά με την ασφαλτοδρόμηση του συγκεκριμένου περάσματος Μιμόζας – Γεωργίου Μαυρομουστάκι.

Με την υλοποίηση του έργου θα μπορούν πλέον να εξυπηρετηθούν εκατοντάδες διερχόμενα οχήματα, που όχι μόνο θα απαλύνουν την ασφυκτική κίνηση της Λεωφόρου Πρώτης Απρίλιου έπεται μείωση ψυχολογικής ανησυχίας την οποία βιώνει επί καθημερινής βάσης κυρίως ο Αι- Φυλιώτης.

Η λειτουργεία του δρόμου θα ξεκινήσει στο τέλος της εβδομάδας, σκοπός του άρθρου είναι να κρατά ενήμερους τους κατοίκους σχετικά με την υλοποίησή έργων, εισηγήσεων, επιχειρηματικών ιδεών και άλλα.

Ζητούμε την συμμέτοχη σας για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας όπως αρχίσαμε. Θέλουμε αλλαγές και θα τις διεκδικήσουμε με την δική σας φωνή.