Νικόλας Σταυρίδης
Create Your Own Future
51394
post-template-default,single,single-post,postid-51394,single-format-standard,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_470, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Άδειες Πολεοδομίας να δίνονται και δρόμοι να μην ανοίγουν

Καθώς η κυκλοφοριακή κίνηση ολοένα και αυξάνεται, η ψυχική ταλαιπωρία που δέχεται ο Άνθρωπος κυριαρχείται από νευρά και θυμό που δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχουν τρόποι επίλυσης. Δυστυχώς γιατί όσο επισυνάπτονται προβλήματα τα οποία βιώνουν οι κάτοικοι της Αγίας Φύλας, ολοένα και μεγαλώνει η απάθεια των αρμοδίων. Ευτυχώς γιατί μετά από έρευνες που έχουμε κάνει , καταλήγουμε στο γεγονός πως υπάρχουν τρόποι οι οποίοι θα μειώσουν ραγδαία την κίνηση και η παραγωγικότητα θα αρχίσει ξανά να παίρνει μπρος. Η παραγωγικότητα συνοδεύεται ανάλογα με την διάθεση και όρεξη που έχει ο άνθρωπος για να εκτελέσει με προσοχή τα καθήκοντα τις οποιασδήποτε δουλείας του έχει ανατεθεί. Μειώνοντας την κίνηση αυτόματα ο κόσμος θα νιώσει πιο χαλαρός με αποτέλεσμα να παραμένει ήρεμος.
Στόχος του άρθρου να διασταυρώσει γεγονότα, τα οποία προσφέρονται να εξυπηρετούν συγκεκριμένα άτομα. Πρόσφατα είχαμε δημοσιεύσει άρθρο σχετικά με την ασφαλτόδρομιση της περιοχής σε συγκεκριμένο πέρασμα το οποίο προορίζεται να εξυπηρετεί πάνω από δύο χιλιάδες οχήματα επί καθημερινής βάσεως. Η αξιολόγηση για το αν το πέρασμα προσφέρεται για να εξυπηρετήσει το κοινό παρουσιάζει θέματα δυσκολίας γιατί το τεμάχιο εφάπτεται με στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
Η πολυκατοικία που αναρτήσαμε όχι μόνο εφάπτεται με στρατιωτικές εγκαταστάσεις , είναι κτισμένη πάνω σε ύψωμα και επίσης έχουν δοθεί και άδειες δημιουργίας δρόμων. Λαμβάνοντας υπόψη πως η Κύπρος κινείται δημοκρατικά, ποιος είναι άραγε ο λόγος που η περιοχή μας παραμένει ατημέλητή ενώ υπάρχουν όχι μόνο λύσεις αλλά και πραγματικά παραδείγματα. Παραδείγματος χάρη η πολυκατοικία πληροί τα κριτήρια συντελεστή δόμησης και ανέγερσης της, η ασφαλτόδρομιση του περάσματος που ζητήσαμε που πάει και γιατί παγιοποιείται.
 
Είναι ευκαιρία λοιπόν να ζητήσουμε επίσημα ένα προϋπολογισμό για τα ανερχόμενα έργα του Δήμου Λεμεσού,τα λειτουργικά του έξοδα και το κυριότερο πιο είναι το ποσό του κονδυλιού που προορίζεται για την Αγία Φύλα.
 
Το σίγουρο είναι πώς ο αγώνας μας θα συνεχίσει μέχρι να γίνει η αλλαγή.
 
Με εκτίμιση,
Νικόλας Σταυρίδης
Σύμβουλος Επιχειρηματικού Πλάνου
BSc,HR & MBA Holder
www.nickstavridis.com